Beismerte tettét a diszkóból eltűnt lány gyilkosa

2016.03.10. 22:20

A rendőrség csütörtök hajnalban találta meg a húszéves M. Vivien holttestét Dabason, egy erdős külterületen. Nem sokkal később előállítottak egy 20 éves kakucsi férfit, K. Bálintot, akit a népligeti Liget Clubból szombaton eltűnt lány meggyilkolásával gyanúsítanak. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) csütörtök este már arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a férfi beismerte a tettét.

A rendőrség szerint K. Bálint Dabas külterületén végzett a lánnyal, majd a közeli erdőben rejtette el a holtestet. Már kezdeményezték az ügyészségnél, hogy az őrizetben lévő fiatalembert gyilkosság megalapozott gyanúja miatt helyezzék előzetes letartóztatásba.

A lányt szombat óta keresték, születésnapot ünnepelt a fővárosi szórakozóhelyen. Aznap hajnalban egy ipari kamera rögzítette, amint kiment a helyről telefonálni, de azóta nem látták.

Emberölés miatt indult eljárás

A Blikk napközben arról értesült, hogy Vivien szembeszállt támadójával, amikor az feltételezhetőleg meg akarta erőszakolni, a feldühödött férfi pedig emiatt megfojtotta. A lap szerint a rendőrök nagy erőkkel keresték Vivient a Népliget környékén és Kakucson is, ahova haza kellett volna érkeznie. A lány ruháit felhasználva még nyomkereső kutyákat is bevetettek, hátha megtalálják Vivient.

A Velvet úgy tudja, az anya szerint a gyilkos a lány gyerekkori barátja volt. A fiú sokszor fuvarozta haza Vivient, amikor késő estig szórakozott. „Mindig arra kértem, ha beszáll Bálint kocsijába, írjon egy üzenetet. Most nem írt. Még nem azonosítottam a lányomat, de a rendőrök azt mondták, hogy az arca felismerhető, és nem erőszakolták meg” – mondta az anya a Velvetnek.

Az áldozat és a feltételezett gyilkos egy általános iskolába jártak, de az anya nem tud arról, hogy valaha szerelmi kapcsolatban lettek volna. A nő szerint a gyilkosság előtti órákban folyamatosan üzengettek egymásnak, a Velvet pedig arról értesült, hogy a rendőrök több szerelmes üzenetet is találtak a 20 éves fiú telefonjában, amit a lánynak küldött.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport