Megölték a diszkóból eltűnt Vivient

2016.03.10. 10:53 Módosítva: 2016.03.10. 13:07

A rendőrök megtalálták a húszéves Majoros Vivien holttestét Dabason, egy erdős területen csütörtök hajnalban. A rendőrség elsődleges adatai szerint megölték. A lányt szombat óta keresték, születésnapot ünnepelt a népligeti Liget Clubban, hajnalban egy ipari kamera rögzítette, amint kiment a helyről telefonálni, és azóta nem látták.

Az alábbi videóban látható 20 éves kakucsi férfit fogták el, akinek az elszámoltatása folyik, emberölés miatt indult ellene eljárás.

Emberölés miatt indult eljárás

A Blikk információi szerint Vivien szembeszállt támadójával, nem hagyta, hogy megerőszakolják, a feldühödött férfi pedig megfojtotta. A Blikk szerint a rendőrök nagy erőkkel keresték a Népliget környékén és Kakucson is, ahova haza kellett volna érkeznie, hátha nyomára bukkannak. A lány ruháinak segítségével még nyomkereső kutyákat is bevetettek, hátha azok megtalálják Vivient.

A Velvet úgy tudja, az anya szerint a gyilkos a lány gyerekkori barátja volt. A fiú sokszor fuvarozta haza Vivient, amikor késő estig szórakozott.

„Mindig arra kértem, ha beszáll Bálint kocsijába, írjon egy üzenetet. Most nem írt. Még nem azonosítottam a lányomat, de a rendőrök azt mondták, hogy az arca felismerhető, és nem erőszakolták meg” – mondta az anya a Velvetnek.

Egy általános iskolába jártak, de az anya szerint soha nem volt közöttük szerelmi kapcsolat. A nő úgy tudja, hogy a gyilkosság előtti órákban folyamatosan üzengettek egymásnak, a Velvet információja szerint pedig a rendőrök több szerelmes üzenetet is találtak a 20 éves fiú telefonjában, amit a lánynak küldött.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport