Előzetesben Vivien gyilkosa

2016.03.11. 10:08 Módosítva: 2016.03.11. 10:36

A nyomozók csütörtökön elfogták és kihallgatták K. Bálintot, aki a kihallgatás során elismerte M. Vivien meggyilkolását – írja a Police.hu. A férfit őrizetbe vették, a bíróság pedig a mai napon elrendelte az előzetes letartóztatását.

A Velvet megbízható forrásból úgy értesült, hogy a tegnapi és mai információkkal ellentétben nem megfojtották, hanem tíz késszúrással agyonszúrták M. Vivient, aki a Liget Klubból tűnt el, és holttestét Dabason találták meg. Azt is megtudták, hogy a gyilkos először megpróbálta félrevezetni a rendőröket, de végül ráterelődött a gyanú.

Drogproblémái voltak a gyilkosnak

Blikk úgy tudja, a húszéves K. Bálint drogproblémákkal küzdött. Arról még nincs hír, hogy a gyilkosság idején is kábítószer hatása alatt állt-e, de korábban már többször meggyűlt a baja a kábítószerrel. Drogprevenciós összejövetelekre járt, ami azt jelzi, hogy próbált megszabadulni a szertől, a kérdés, hogy mekkora sikerrel.

K. Bálint
K. Bálint

A Bors szerint a nagyapja erdejében rejtette el a holttestet. Kabátjával és gallyakkal fedte le a testet, a kést és a lány táskáját pedig egy közeli patakba dobta.

A Bors információja szerint a feltűnően szép lány és K. Bálint gyermekkoruktól jó barátok voltak. A fiú ismerősei szerint Bálint évek óta szerelmes volt Vivienbe, egy ideig együtt is jártak. A kapcsolatot Vivien szakította meg, mert beleszeretett egy másik fiúba. Eltűnése előtt mégis régi barátját, Bálintot hívta fel telefonon, és kérte meg arra, hogy autójával vigye haza Budapestről Kakucsra. Útközben azonban összevesztek, és a fiú annyira feldühödött, hogy megölte Vivient.

A lány egyetemre készült, anyukája csak tündérkének hívta, mert úgy nézett ki, mint egy tündér – tudta meg a Bors a helyszínen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport