János, Pál
20 °C
31 °C

Lagzi Lajcsi titokban Mexikóba utazott

2016.03.14. 08:37 Módosítva: 2016-03-14 11:07:27

Teljes titokban Mexikóba utazott Lagzi Lajcsi a családjával - írja a Blikk. A lapot egy olvasó tájékoztatta arról, hogy az Egyesült Államokban, a New Jersey-i Newarkban találkozott a rengeteg bőrönddel utazó sztárral, amint épp becsekkol a Mexikóba tartó járatra.

Nem volt jó kedve, de mégis megengedte, hogy lefotózzam a lányával. Vele volt a többi gyerek és a felesége is, aki mintha sírt volna.

A Blikk szerint tehát Galambos Lajos mindenkit átvert, és elszökött, mivel nemrég még azt nyilatkozta a sajtónak, hogy Olaszországba készül. A lap úgy tudja, Lagzi Lajcsi a hatóságoknak nem jelentette be úti célját, ami azért is érdekes, mert Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.

A Blikk megpróbálta telefonon elérni Galambos Lajos, sikertelenül. Megszólalt viszont Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián:

Akárhol is tartózkodik Galambos Lajos, fel tudja venni velem a kapcsolatot. Egyébként nincs érvényben korlátozó intézkedés vele szemben. Ha akar, még az űrbe is felrepülhet.

Ahogy azt korábban az Index is megírta, Lagzi Lajcsit és a feleségét, valamint egy harmadik személyt közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával tavaly ősszel tartóztatták le, a zenész januárban szabadult a börtönből. Az érintettek jelenleg szabadlábon védekezhetnek. 

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.