Zsuzsanna
-2 °C
7 °C

Lassan megszűnhet a pokol Kiskundorozsmán

2016.03.14. 10:16

Nagyon kemény sztorit írt meg hétőn a Népszabadság.

Szeged-Kiskundorozsmány saját ingatlanjában él egy negyven körüli férfi testvérpár. Sz. Ferenc és Sz. Imre állítólag terrorban tartja a szomszédjaikat és a környéken élőket: az udvarukon áll a szemét, macska méretű patkányok szaladgálnak, 

a testvérek állítólag hordóba gyűjtik a székletüket, és ha jön a tavasz, vízzel felöltve a buszmegállóba zúdítják.

Ha ez nem lenne elég, rendszeresen kiabálnak a járókelőkkel, rohadt narancsot és bicikligumikat próbálnak rájuk sózni, de a Nol riportja szerint életveszélyes fenyegetéseket is kaptak már Sz.-éktől a helyiek. 

Többen több helyen is panaszkodtak az állapotok miatt, mondván a testvérek közegészségügyi és közbiztonsági kockázatot jelentenek a környékre, de sokáig semmi nem történt. Végül a helyiek közös sajtótájékoztatót hívtak össze, hogy elpanaszolják a problémáikat, miután a hatóságok nem foglalkoztak a helyzettel. 

Úgy tűnik, hatásos volt a sajtómegjelenés, mert néhány nappal később "kommandósok" kíséretében elvezették a pszichiátriai gondnokság alatt álló Sz. Ferencet, majd nem sokkal később a testvérét is rendőrök vitték el. A történetnek ezzel valószínűleg nincs vége, a gondnokság alá helyezés bonyolult procedúrája miatt jöhetnek még fordulatok. Erről bővebben az eredeti cikkben olvashat. 

Olaszorszag

Toszkánától Umbriáig.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!