Lassan megszűnhet a pokol Kiskundorozsmán

2016.03.14. 10:16

Nagyon kemény sztorit írt meg hétőn a Népszabadság.

Szeged-Kiskundorozsmány saját ingatlanjában él egy negyven körüli férfi testvérpár. Sz. Ferenc és Sz. Imre állítólag terrorban tartja a szomszédjaikat és a környéken élőket: az udvarukon áll a szemét, macska méretű patkányok szaladgálnak, 

a testvérek állítólag hordóba gyűjtik a székletüket, és ha jön a tavasz, vízzel felöltve a buszmegállóba zúdítják.

Ha ez nem lenne elég, rendszeresen kiabálnak a járókelőkkel, rohadt narancsot és bicikligumikat próbálnak rájuk sózni, de a Nol riportja szerint életveszélyes fenyegetéseket is kaptak már Sz.-éktől a helyiek. 

Többen több helyen is panaszkodtak az állapotok miatt, mondván a testvérek közegészségügyi és közbiztonsági kockázatot jelentenek a környékre, de sokáig semmi nem történt. Végül a helyiek közös sajtótájékoztatót hívtak össze, hogy elpanaszolják a problémáikat, miután a hatóságok nem foglalkoztak a helyzettel. 

Úgy tűnik, hatásos volt a sajtómegjelenés, mert néhány nappal később "kommandósok" kíséretében elvezették a pszichiátriai gondnokság alatt álló Sz. Ferencet, majd nem sokkal később a testvérét is rendőrök vitték el. A történetnek ezzel valószínűleg nincs vége, a gondnokság alá helyezés bonyolult procedúrája miatt jöhetnek még fordulatok. Erről bővebben az eredeti cikkben olvashat.