Magdolna, Léna
17 °C
30 °C

Kigyulladt egy lakás a VIII. kerületben

2016.03.15. 00:01

Tűz ütött ki hétfőn késő este a VIII. kerület Mária utca egyik három emeletes épületében – írja az MTI. A tetőtéri lakásokhoz vezető előtérben gyulladtak meg bútorok.

A nagy erőkkel kivonuló tűzoltók az életveszélyben lévő személyeket kimentették, és a tüzet eloltották. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a tűz átterjedt az egyik lakás előszobájára is. A két tetőtéri lakásban négyen voltak közvetlen életveszélyben: nem tudtak kimenekülni, így a tűzoltók mentették ki őket. Senki nem sérült meg.

A tíz négyzetméteren égő tüzet a tűzoltók két vízsugárral eloltották, majd átvizsgálták az épület tetőszerkezetét is. A két lakás átszellőztetése folyamatban van. A Katasztrófavédelem ezúttal is felhívta rá a figyelmet, hogy tilos éghető anyagokat tárolni menekülési útvonalon, lépcsőházban.

Június a Balatonon

Díjnyertes családbarát hotel, 06.17.-ig 25 900 Ft/ fő/2 éjtől

Balatoni nyár!

Gyerekkel nyaralna vízparton? Egy fergetegesen bulis hetet szeretne átélni? Biztonságos terepet, szép tájat keres kerékpár túrához? Vegye célba a Balatont! Keressen szállást itt!