Gábor, Karina, Ders
8 °C
20 °C

Magyar milliárdos segítene új életet kezdeni Lagzi Lajcsinak Mexikóban

2016.03.24. 08:14

Egy Mexikóba egykor illegálisan érkezett, ám mára mesésen meggazdagodott magyar segítené a most gáz- és vízlopással vádolt Lagzi Lajcsit és családját, hogy új életet kezdjenek a latin-amerikai országban.

A korábbi sztárzenész és családja egy ideje már Mexikóban van, mint mondta, így próbálják bepótolni azt a 125 napot, amit „elrabolt” tőle a magyar igazságszolgáltatás azzal, hogy előzetesbe került. A Blikk csütörtök reggeli száma azonban már arról ír, hogy a mexikói tartózkodás – ami nem számít szökésnek, mert Lagzi Lajcsiékat nem sújtották lakhelyelhagyási tilalommal – huzamosabb ideig tarthat, nem csak sima turistaút.

„Négy nappal ezelőtt a zenész ügyvédjét telefonon kereste meg a Mexikóban élő magyar férfi” – írja a lap. A mexikói fővárostól 400 kilométerre élő férfi felajánlott nekik „otthont, és elegendő pénzt ahhoz, hogy mindenük meglegyen Mexikóban is”. A férfiről annyit lehet tudni, hogy a biztonságtechnikában vált sikeressé, és testőröket is felajánlott a zenésznek és családjának.

A lap szerint még nem lehet tudni, hogy Lajcsiék élnek-e a lehetőséggel, de jelzésértékűnek mondták, hogy a család boldogasszonypusztai birtokát egy ingatlanos portálon már meghirdették 2,6 milliárd forintos áron eladásra.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!