Magyar milliárdos segítene új életet kezdeni Lagzi Lajcsinak Mexikóban

2016.03.24. 08:14

Egy Mexikóba egykor illegálisan érkezett, ám mára mesésen meggazdagodott magyar segítené a most gáz- és vízlopással vádolt Lagzi Lajcsit és családját, hogy új életet kezdjenek a latin-amerikai országban.

A korábbi sztárzenész és családja egy ideje már Mexikóban van, mint mondta, így próbálják bepótolni azt a 125 napot, amit „elrabolt” tőle a magyar igazságszolgáltatás azzal, hogy előzetesbe került. A Blikk csütörtök reggeli száma azonban már arról ír, hogy a mexikói tartózkodás – ami nem számít szökésnek, mert Lagzi Lajcsiékat nem sújtották lakhelyelhagyási tilalommal – huzamosabb ideig tarthat, nem csak sima turistaút.

„Négy nappal ezelőtt a zenész ügyvédjét telefonon kereste meg a Mexikóban élő magyar férfi” – írja a lap. A mexikói fővárostól 400 kilométerre élő férfi felajánlott nekik „otthont, és elegendő pénzt ahhoz, hogy mindenük meglegyen Mexikóban is”. A férfiről annyit lehet tudni, hogy a biztonságtechnikában vált sikeressé, és testőröket is felajánlott a zenésznek és családjának.

A lap szerint még nem lehet tudni, hogy Lajcsiék élnek-e a lehetőséggel, de jelzésértékűnek mondták, hogy a család boldogasszonypusztai birtokát egy ingatlanos portálon már meghirdették 2,6 milliárd forintos áron eladásra.