Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Folytatódik a nyomozás a terézvárosi ingatlanok eladása ügyében

2016.03.30. 06:50

A Fővárosi Főügyészség arról döntött, hogy meghosszabbítja a terézvárosi ingatlanok eladása ügyében a több éve tartó nyomozás határidejét, amely szerdán járt volna le, írja szerdai számában a Magyar Hírlap.

A lap szerint az ügynek négy újabb gyanúsítottja van, ennél többet a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árult el. A cikk felidézi, hogy az ügyben öt Andrássy úti épület, a Liszt Ferenc tér 7., az Oktogon tér 4., a Dalszínház utca 2., az Anker köz 1–3. és a Podmaniczky–Munkácsy utcai tömb értékesítése érintett.

Az ügyben továbbra is négy gyanúsított szerepel, őket még tavaly ősszel hallgatta ki gyanúsítottként a nyomozó hatóság (így tehát a korábban megjelent hírekkel ellentétben ehhez képest most nincsenek újabb gyanúsítottak az ügyben). A lap úgy tudja, nincs politikus a gyanúsítottak között.

A VI. kerületi önkormányzatot érintő, 2001 és 2010 közötti megbízásos tanácsadói szerződések ügyében hűtlen kezelés gyanúja miatt indult ügyben szintén folyik nyomozás, jelenlegi határideje április 8.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Álom Nászút

Felejthetetlen élmény várja a világ legszebb tengerpartjain.