Folytatódik a nyomozás a terézvárosi ingatlanok eladása ügyében

2016.03.30. 06:50

A Fővárosi Főügyészség arról döntött, hogy meghosszabbítja a terézvárosi ingatlanok eladása ügyében a több éve tartó nyomozás határidejét, amely szerdán járt volna le, írja szerdai számában a Magyar Hírlap.

A lap szerint az ügynek négy újabb gyanúsítottja van, ennél többet a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árult el. A cikk felidézi, hogy az ügyben öt Andrássy úti épület, a Liszt Ferenc tér 7., az Oktogon tér 4., a Dalszínház utca 2., az Anker köz 1–3. és a Podmaniczky–Munkácsy utcai tömb értékesítése érintett.

Az ügyben továbbra is négy gyanúsított szerepel, őket még tavaly ősszel hallgatta ki gyanúsítottként a nyomozó hatóság (így tehát a korábban megjelent hírekkel ellentétben ehhez képest most nincsenek újabb gyanúsítottak az ügyben). A lap úgy tudja, nincs politikus a gyanúsítottak között.

A VI. kerületi önkormányzatot érintő, 2001 és 2010 közötti megbízásos tanácsadói szerződések ügyében hűtlen kezelés gyanúja miatt indult ügyben szintén folyik nyomozás, jelenlegi határideje április 8.