Nyakó: A kormány nem mer szembenézni az emberek akaratával

2016.04.11. 12:16

Naugye!!!

- így kommentálta Nyakó István MSZP-s politikus néhány perccel Rogán Antal miniszter bejelentése után, hogy a kormány visszavonja a boltok vasárnapi zárvatartásáról szóló törvényt.

Én az első pillanattól kezdve tudtam, hogy ez a despota hatalom, nem képes arra, hogy szembenézzen az emberek világos akaratával. A kormány a népszavazási vereség okozta politikai félelme miatt adta vissza a vasárnapi vásárlás szabadságát.  

- mondta Nyakó, és hozzátette, ő akkor is örül, ha a kormány népszavazástól való félelme miatt történt meg, amit a párt megpróbált elérni. "Én személy szerint is ünnepelni fogok."

"Ez a Nemzeti Együttműködés rendszerében a második alkalom, hogy az emberek meghátrálásra kényszerítik a kormány, az első a netadó volt, a második most ez a vasárnapi zárvatartás."

Nyakó leszögezte, a kormány visszalépése ellenére sem fognak letenni arról, hogy kiderüljön, kik akarták megakadályozni a boltzár elleni népszavazást, kik voltak a felbujtók, akik odaküldték a kopaszokat a Nemzeti Választási Bizottság épületébe.