Balesetek sorozata az M7-esen, több kilométeres a torlódás

2016.05.02. 15:50 Módosítva: 2016.05.02. 16:34

Rövid időn belül három baleset is történt az M7-es autópályán:

  • a Budapest felé tartó oldalon Balatonendréd térségében délután 3 órakor szalagkorlátnak ütközött és árokba borult egy autó, a sofőr megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére egy sávra terelik a forgalmat.
  • a Letenye felé vezető oldalon Martonvásár térségében két karambol is volt. Az egyik helyszínen egy kamion és egy mikrobusz ráfutásos balesetet szenvedett, a másik helyszínen pedig szalagkorlátnak csapódott egy személyautó. Mindkét balesetnél jelentős mennyiségű törmelék került az útburkolatra. A műszaki mentési és helyszínelési munkálatok ideje alatt egy sávon halad a forgalom a sztráda érintett szakaszán, ezért ott 3 kilométeren torlódnak az autók.

Elképzelhető, hogy a forgalomkorlátozás eltart majd egy darabig, mivel a Katasztrófavédelem szerint mindkét balesetnél jelentős mennyiségű törmelék került az útra.

Hétfő délután több baleset is történt az országban, a Police.hu tájékoztatása szerint:

  • halálos baleset történt Sárrétudvariban, ahol egy autó letért az útról és az árokba csapódott. A balesetben egy 32 éves nő a helyszínen meghalt. A 4212-es úton teljes útlezárás van. 
  • félpályás útlezárás van a 77-es főúton is Nemesvámos határában, ahol egy autó és egy teherautó ütközött össze, egy ember megsérült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport