Tizenhárom éves kislánynál próbálkozott a tornatanár

2016.05.09. 18:08

Az autójában a nadrágja levételére szólította fel, merész üzeneteket küldött neki és egy "sz-szel kezdődő dolgot" akart kérni egy 13 éves diáklánytól egy testnevelőtanár, aki ellen a soproni rendőrség kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz - írta a Kisalföld.hu.

A lap beszámolója szerint a tanár eleinte csak nagyon figyelmesnek tűnt, és azt mondta, segíteni akar a diáklánynak, hogy ne legyen szomorú családi gondjai miatt. Az interneten és SMS-ben kezdtek üzeneteket váltani, gyakran haza is vitte kocsijával. Aztán csokoládék, érintések és egyre merészebb üzenetek jöttek, egyszer pedig azt is felajánlotta a tanár a kocsiban, hogy ha a lány leveszi a nadrágját, megmasszírozza a lábát. 

A lány végül akkor fordult segítségért édesanyjához, amikor a tanár azt írta neki, hogy valamit majd kérni szeretne tőle, "titok, de sz-szel kezdődik".

A Kisalföld cikke szerint a rendőrségen januárban tettek feljelentést, a nyomozás jelenleg is tart. A kislányt depresszióval kellett kezelni a történtek után, és négy hónapba telt, mire sikerült iskolát váltania, ez idő alatt pedig ugyanaz az ember volt a testnevelő tanára, akit feljelentett.

A tanár és az érintett iskola nem volt hajlandó nyilatkozni a lapnak.

A cikkből nem derült ki, hol található pontosan az oktatási intézmény. A Kisalföld helyszínként a Sopron régiót nevezi meg. "Az, hogy a soproni rendőrkapitányság nyomoz az ügyben nem jelenti azt, hogy városunkban történt az eset" - reagált később a cikkre Sopron önkormányzata.