Pénz, drogok, fegyverek

2016.05.13. 08:50

Jász-Nagykun-Szolnok és Győr-Moson-Sopron megyében is fegyvereket foglaltak le a rendőrök csütörtökön, előbbi helyen kábítószergyanús anyagot és azok előállításához, terjesztéséhez használatos eszközöket is találtak - közölte a Police.hu.

2 831
Fotó: Police.hu

Csütörtökön kora reggel elfogták és előállították azt az 57 éves ravazdi férfit, N. Z-t-, aki két puskát és több száz lőszert tartott engedély nélkül otthonában. A fegyvereket és a lőszereket a szakértői vizsgálat miatt lefoglalták.

Csütörtökön kora reggel házkutatást tartottak nála, miután bejelentés érkezett, hogy a férfi engedély nélkül tart lőfegyvereket ravazdi otthonában. Tagadta, hogy bármilyen illegális eszköz lenne a tulajdonában, ennek ellenére a rendőrök két puskát és több száz lőszert találtak egyik szobájának ágyneműtartójába rejtve. Kihallgatásakor beismerte a bűncselekményt.

kep1 115
Fotó: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei rendőrök több hónapos nyomozást követően csütörtök hajnalban több kisújszállási helyszínen tartottak házkutatást. Lőfegyvereket vagy annak utánzatait, lőszereket, kábítószergyanús anyagokat és kábítószer-kereskedelemhez használatos eszközöket találtak.

Kábítószer, fegyverek

Kábítószer-kereskedelem miatt elfogtak egy 20 éves kisújszállási férfit csütörtök hajnalban, őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását.