A disznóólban rejtette el a kalapáccsal agyonvert lányt

2016.06.01. 11:34

Jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztéssel sújtotta szerdán a Szegedi Ítélőtábla azt a forráskúti férfit, aki 2014 őszén meggyilkolta gyermekkori ismerősét. A jelenleg 22 esztendős férfi legkorábban 35 év fegyházbüntetés letöltése után bocsátható feltételes szabadságra (a tanácsvezető bíró indoklása szerint fiatal kora miatt nem kapta meg a legsúlyosabb, a feltételes szabadságot csak negyven év után lehetővé tevő büntetést).

A táblabíróság a zárt tárgyaláson "aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és testi sértés bűntettében" mondta bűnösnek a férfit, aki 2014. november 22-én délelőtt elhívta forráskúti házához szintén 22 éves nőismerősét, akinek először szexuális ajánlatot tett, majd a visszautasítás után megerőszakolta, fojtogatta a nőt. Az eszméletét vesztett áldozatot másfél-két óra múlva kalapáccsal verte agyon, majd

a holttestet és biciklijét elrejtette a disznóólban, táskáját elégette a kazánban, a nyomokat pedig vegyszerrel tüntette el. 

Az eltűnt lányt kereső rendőrök azonban alig egy nap alatt megtalálták a holttestet és a biciklit is. A vádlottnak korábban is volt erőszakos ügye,  2014. május 23-án Szegeden lefejelte akkori barátnőjét is, akinek az orrcsontja tört el.

(MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport