Hatalmas busz-villamos ütközés Szegeden

2016.06.01. 16:21

Egy busz és egy villamos ütközött szerda délután 3 óra körül Szegeden a Széchenyi tér és Kelemen utca sarkán. A villamos eleje a közeli trafiknál állt meg. A szemtanúk szerint a busz piroson ment át, írja a Délmagyar.hu.

Az esetről videó is készült egy utcára kihelyezett biztonsági kamerával, ami pont a baleset irányába nézett:

Újszeged felé tartott az a 60-as busz, melynek oldalába teljes erővel belecsapódott egy csuklós Tátra villamos. A busz lelökte a villamost a sínpályáról. A járművet a tűzoltóknak kell visszatenni a sínekre. 

A buszon többen is utaztak, a lap beszélt egy olyan szemtanúval, akire rárobbant az üveg. A szegedi belvárosban jelentős torlódás alakult ki - áll a rendőrségi közleményben.

Mint a Délmagyar.hu rendőrségtől megtudta, a balesetben öten sérültek meg könnyebben, köztük a villamosvezető, őket a mentő kórházba szállította. A szemtanúk szerint a busz piros jelzésen ment át.

A kereszteződést a rendőrség lezárta, kerülni a környező utcákban lehet.

FRISSÍTÉS: A police.hu este fél hatkor kiadott közleménye szerint a helyszínelés és a műszaki mentés még tart, de rendőri irányítással már megindult a forgalom. Ugyanakkor azt javasolják, hogy aki tudja, kerülje el a kereszteződést.

FRISSÍTÉS #2: Este fél 8-kor befejeződött a műszaki mentés.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport