A TEK elfogott egy férfit, aki szexmunkát szervezett magyar lányoknak Németországban

2016.06.13. 08:24

A TEK és a Hajdú-Bihar megyei rendőrök összehangolt akcióval fogtak el egy 32 éves nyíradonyi férfit, aki Németországba, Bremerhavenbe vitt lányokat, és szexmunkát szevezett nekik bordélyházakban. A Police.hu szerint a lányok a bevételük nagyobb részét folyamatosan átutalták Á. Imrének, de sosem a gyanúsított nevére, hogy ne derülhessen ki a hálózatot működtető személye.

Bremerhavenben egyébként legálisan működik piroslámpás negyed, és több magyar lány is dolgozik ott. Az egyik bordélyházat működtető Schmitz Erzsébet ellen másfél éve nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda, de a hatóság nem árulja el, hogy miért. A magyar ügyészség szerette volna, ha kiadják Schmitzet a németek, a brémai ügyész azonban elutasította ezt

Legutóbbi cikkünkben Munk Vera kollégánk arról számolt be, hogy milyen egy többnapos buszút magyar lányokkal, akik éppen Németországba utaznak szexmunkásnak. Ha pedig érdekli, hogyan élnek és dolgoznak a magyar lányok Bremerhaven vigalmi negyedében, nézze meg itt helyszíni tudósításainkat.