Ittas vezetésért körözik a januárban eltűnt zuglói politikust

2016.06.29. 06:48

Két rendőrségi körözésben is szerepel a január 5-én eltűnt Sápi Attila, ami azért érdekes, mert az egyiket január 19-én – azaz két héttel azután, hogy az MSZP-s politikusnak nyoma veszett – adta ki a hatóság - írja a Magyar Idők.

sápi attila1
Fotó: Facebook

A lap kedden tudta meg, hogy egy Sápi Attila nevű férfit köröz a XV. kerületi rendőrkapitányság, ittas vezetés miatt. Az erről szóló közleményben azt állítják, hogy az illető Budapesten született, 1972. március 27-én. Egy szintén ugyanakkor és ugyanott született Sápi Attilát keres a rendőrség eltűnés miatt is, aki egyébként a szocialisták zuglói képviselője.

Az azonban különösen érdekes - jegyzi meg a lap -, hogy az eltűnésről kiadott rendőrségi dokumentumban a politikus születési helye és ideje is megegyezik az ittas vezetés miatt körözött Sápi Attilával. Ami biztos, hogy a januárban eltűnt szocialistát továbbra sem találja a rendőrség.

Az MSZP-s önkormányzati képviselő eltűnését élettársa jelentette be a rendőrségen napokkal azután, hogy a férfi január 5-én este lement a dohányboltba Újpalotán. Mobiltelefonját és iratait sem vitte magával, egy fekete melegítőben, zöld kabátban és sportcipőben távozott otthonról, még az autóját is a háznál hagyta.