Volner János a pisilő nők után leskelődő szennymédiáról ír a Facebookon

4O5A5942
2016.06.30. 11:27 Módosítva: 2016.06.30. 11:33

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője a Facebookon reagált azokra a támadásokra, amiket az elmúlt napokban kapott a Ripost nevű bulvárlaptól. A Habony Árpádhoz köthető lap kedden megjelent cikke annyira átlátszóan karaktergyilkos célzatú és színvonalon aluli volt, hogy az Index nem is írt róla. A lényeg: a Ripost egy szemfüles „olvasóriportere” követte és fényképezte Volner Jánost, amint egy nővel autózik, aki nem a felesége, majd behajtanak a bozótosba.

Volner János a Facebookon most azt írja: megrendeltek egy titkosszolgálati eszközökkel folytatott magánnyomozást ellene, hogy összeálljon egy, a személyét lejárató anyag, amit az Orbán Viktor szolgálatában álló médiabirodalomban teríteni lehet.

Aztán a hosszú ideig tartó, váltott autókkal végzett megfigyelési sorozat meghozta gyümölcsét: a velem hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban levő hölgynek pisilnie kellett, utána pedig (micsoda szenzáció!) elszívott egy cigarettát is. A magánnyomozó lefényképezte, ahogyan az autó mellett állunk és beszélgetünk. 

A jobbikos Mirkóczki Ádám június 15-én jelezte a rendészeti államtitkárnak a titkosszolgálati eszközökkel folytatott megfigyeléssorozatot, és az illetékes szervek segítségét kérte, írja Volner. Az ügy miatt a politikus azóta írásban is feljelentést tett, mivel országgyűlési képviselő ellen ezt tenni bűncselekménynek számít.

Volner Facebook-posztja így folytatódik:

Azóta a Fidesz szolgálatában álló szennyportálok tovább mennek a gusztustalankodásban: több jobbikos, nem közszereplő hölgyet személyesen zaklatnak, engedélyük nélkül fényképezgetik őket, eléjük tolják a mikrofont és megkérdezik őket, kielégítettek-e engem szájjal a susnyásban.

A jobbikos politikus ezután fideszes képviselőtársaihoz fordul:

Kedves fideszes politikusok, ezúttal messzire rúgtátok a pöttyöst. Működött eddig a magyar politikában egy íratlan szabály: tiszteletben tartottuk a magánélet intimitását és nem próbáltuk a politikai ellenfeleinket ezen keresztül lejáratni. Ti ezen most túlléptetek.

A teljes poszt itt olvasható: