Lépésben lehetett haladni az M7-esen Budapest felé

2016.07.31. 17:38 Módosítva: 2016.07.31. 18:56

Lépésben haladtak az autók Balatonvilágos térségében, az autópálya-felhajtó előtti szakaszon délután öt óra körül - közölte a rendőrség. Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán 2016. július 31-én a délutáni órákban megerősödött a járműforgalom, a 90-es kilométerszelvénytől a 71-es számú főútvonal M7-es autópálya felhajtója előtti szakaszán torlódás alakult ki, az autók lépésben haladnak.

A rendőrség a Balaton északi és a déli partjáról Budapest irányába közlekedőknek a 8-as és a 7-es számú főútvonalat javasolta, a Veszprém- Székesfehérvár- Bicske- Budapest, illetve a Tamási- Dunaföldvár- Budapest útvonalakat.

A dugót tetézte, hogy késő délután hét autó karambolozott a 7-es főút Siófok és Zamárdi közötti szakaszán. Több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátták.

Este hétkor a rendőrség már arról számolt be, hogy élénk ugyan a forgalom, de lehet haladni Budapest felé az autópályán. Lassabb haladásra egyedül a 71-es számú főúton, a balatonakarattyai körforgalom és az M7-es autópálya balatonvilágosi felhajtója között lehet számítani.