6 kilométeresre hízott a dugó Hegyeshalomnál

2016.08.27. 10:04

Az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt tovább nőtt a torlódás a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, írta szombat délelőtt háromnegyed tízkor a police.hu. Fél tízre már 6 kilométeres sorban álltak az autók az az M1-es autópályán.

A rendőrség arra kéri az Ausztriába tartó autósokat, hogy lehetőség szerint válasszák inkább az 1. számú főúton a miklóshalmi, az M15-ös autóúton a rajkai, illetve a soproni határátlépési pontokat.

Az aktuális várakozási időkről indulás előtt itt talál friss információt.

Útfelújítás miatt nagy dugó van az M5-M0 csomópont térségében is az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán.  A sztráda egy sávját délig lezárták, a csomópontban a személyautók nem tudnak ráhajtani az M5-ös autópályáról az M0-ás autóútra. A körgyűrűre az M5-M51- M0 útvonalon lehet felhajtani, írja a rendőrség.

Az M5-ösön délelőtt egy négyes karambol is történt Inárcs térségében, a 38-as kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon. A katasztrófavédelem szerint úgy tudni, nem sérült meg senki, viszont a járművek akadályozzák a forgalmat, és üzemanyag is kifolyt. Itt is forgalomkorlátozásra kell számítani, amíg dolgoznak.