Jelentkezett a robbantás felvételén látható nő

2016.09.28. 18:02

A 24.hu értesülése szerint a robbantásról készült felvételen látható nő maga jelentkezett, miután az ügyészség közölte, továbbra is várják a szemtanúk jelentkezését.

Ahogy korábban írtuk, a rendőrség kiemelten kereste a videót látható nőt. Azt kérték, hogy mihamarabb jelentkezzen, aki felismeri magát a rendőrség által kiadott felvételeken. A most azonosított nőt, aki “a robbantás előtt pár másodperccel elsétált a rendőrjárőr mellett” kiemelték a közleményben.

A rendőrség 18 perces, teljes videója itt nézhető meg. Az Index két és fél perces, összevágott videójában a járőrök mellett elsétáló nő 01:42-kor lép be a képbe és 02:00-ig látható, a robbanás 02:02-kor következik be:

Robbantás után még odalépett a rendőrökhöz az elkövető

A rendőrség a robbantás elkövetésével egy 20-25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselő férfit nevezett meg. A robbantásról készült videofelvétel után fotókat is közöltek az elkövetőről, továbbá 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki annak, aki az elkövető személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik. 

A Teréz körúti merényletről készült cikkeinket itt olvashatja el.>>