Pillangókéssel és sokkolóval rabolt a 19 éves

2016.10.05. 22:54

Otthonában fogták el azt a 19 éves, gödöllői fiút, aki ellen több rablás miatt folytat eljárást a rendőrség, írja a Police.hu.

B. Márk először szeptember elején ment oda Gödöllőn két padon ülő és cigarettázó fiatalhoz, akiktől cigit kért, majd kapott, ám amikor újabb szálat kért, a két fiatal már nem akart neki adni, ezért veréssel fenyegette meg őket, így a sértettek eleget tettek a kérésnek.

Később, szeptember második felében, az egyik délután pillangókéssel a kezében követelt pénzt három másik fiataltól az egyik gödöllői parkban. Miután elvette az egyik fiú tárcáját, kivette belőle a pénzt, az üres tárcát pedig visszaadta, ijedtükben a többiek is átadták neki a náluk lévő pénzt és cigarettát.

Egy héttel később a gödöllői vasútállomás közelében öt másik fiút fenyegetett meg a nála lévő sokkolóval, ezért ők is odaadták neki a náluk lévő pénzt. A gödöllői rendőrök a birtokukban lévő információk alapján szerda délelőtt a saját otthonában kapták el a 19 éves fiatalembert, akit előállítottak, kihallgattak, majd bűnügyi őrizetbe vettek.