Elbeszélgetett a rablóval az eladó

2016.10.13. 22:48

Kaposváron, a Honvéd utcában kiraboltak egy élelmiszerboltot, de az ott dolgozó szőke nőt nem viselte meg a rablás - számolt be a Sonline.hu

A nő azonnal felismerte a rablót, mert a szemközti emeletes házak egyikében lakik az anyjával. Sokat járt a boltba, mindig vörösbort vásárolt, gyakran beszélgettek. Aznap délután már korábban erre sétált, be is nézett a kirakaton, felmérte a terepet.

"Még ki is akartam menni hozzá, hogy mi van vele. De elsietett, gondolom otthon átöltözött, és visszajött símaszkkal a fején. Elővett egy nagy kést, és azt mondta, hogy kéri az összes vörösbort, ami a boltban van. Azt feleltem neki, hogy Kornél, ne szórakozz! Nem Kornél vagyok, mondta erre. Nem akartam vitatkozni vele, és utólag jutott eszembe, hogy nem volt szerencsés, hogy a nevén szólítottam, hiszen rám is támadhatott volna emiatt" – mesélte el az izgalmakat a Sonline-nek a boltosnő. 

Szerinte az volt a baj Kornéllal, hogy sokat ivott, gyógyszerekre. "Amikor visszahozták helyszíni szemlére a rendőrök, feltűnt, hogy mennyire remeg. Azt mondta, hogy fázik, de szerintem addigra kiment belőle az alkohol meg a gyógyszerek" - mondta.