Kikandikált a fémszál a volánbusz gumijából

2016.10.17. 13:54

A Facebookon vasárnap óta nagyot fut egy poszt, amelyben a posztoló állítása szerint az egyik gyöngyösi volánbusz jobb első kereke látható. Vagyis, ami abból maradt a nem kevés futás után.

14591700 334251823602283 498846785578222945 n
Fotó: Facebook

"Hogy engedheti ki a VOLÁNBUSZ Zrt. ilyen állapotú gumival a buszát??? A jobb első kereke. A többit nem néztem. Kinek a feladata és a felelőssége, hogy ne engedje ki a buszt ilyen állapotban járatba?????" - írta a fotós a poszthoz fűzött megjegyzésében.

Tükörsima felület, kilátszott a fémszál!

- írta aztán az egyik kommentben ugyanő a saját bejegyzéséhez. Az eredeti posztban egyébként három kép van, látszik a Volánbusz feliratú fehér jármű és a rendszáma is.

A kommentelők szerint a Volánbusz Zrt. egyik alvállalkozója üzemelteti a buszokat. Az senkiben nem merült fel, hogy ne lenne valódi a kép, sőt, további hajmeresztő sztorikat írnak le.

  • "A Volán szlogenje, amíg megy, addig hajtani kell... Ezt egy sofőr mondta, miután a soproni Kosárházig ért el a busz, és megkérdezték tőle, hogy miért indult ki egyáltalán a pályaudvarról......"
  • "Én a napokban adtam ez egyik volt Volánbuszos kollégának, egy kb 100 ft-os alkatrészt hogy tudjanak fűteni a buszba, mert nincs a cégnek..."
  • "Két hete majdnem felborult a Gyöngyösről Budapestre tartó reggel 1/2 6-kor induló busz a Gyorsforgalmin...ezek után semmin nem csodálkozom."

Megkerestük a Volánbusz Zrt-t a kérdéseinkkel, amint válaszolnak, közzétesszük álláspontjukat.