Tagadja a kutyakozmetikus, hogy agyonütötte volna a yorkie-t

2016.10.26. 10:13 Módosítva: 2016.10.26. 10:13

A 35 éve kutyakozmetikusként dolgozó Vadász Tamás múlt héten agyoncsapta egy kefével az egyik vendégét, Maxit, a kétkilós yorkshire terriert. Mint írtuk, a tatabányai férfi ellen állatkínzás miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. A kozmetikus a Blikknek nyilatkozott az esetről. A kutya halála megrázta, de nem zárja be a boltját.

Maxinak épp beszárítottam a szőrét. Az egyik kezemben a hajszárító, a másik kezemben a kefe volt. Emlékszem, siettem, de arra nem, hogy megütöttem volna! Szándékosan egészen biztosan nem! Az elképzelhető, hogy ahogyan izgett-mozgott, összetalálkozott a kefével. Én már csak azt vettem észre, hogy összeesik

- mondta Vadász. 

A 68 éves férfi, aki a nyugdíj mellett dolgozik a lakótelepi üzletében (amely varrógépszervízként is működik), nagyon sajnálja a történteket, senkinek sem kívánja a pillanatot, amikor Maxi gazdájának el kellett mondania, hogy a kutya már nem él.

A rendőrségi vizsgálatok folyamatban vannak, az állatot szakértők fogják felboncolni, hogy kiderüljön, pontosan miért pusztult el.