Női holttestet találtak az erdőben elásva a Jászságban

2016.11.11. 10:31 Módosítva: 2016.11.11. 14:17
skaktkqTURBXy8wNzI0YzQzMDRmNGFlMjdhZjhjYTk3YzI1NTk0MzM2ZS5qcGVnk
Fotó: Police.hu

A szolnoki rendőrök egy eltűntként keresett nő holttestét találták meg egy jászfelsőszentgyörgyi erdőben elásva, egy férfit őrizetbe vettek - közölte a rendőrség.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt egy 35 éves férfit őrizetbe vett, és gyanúsítottként kihallgatott.

A Blikk úgy tudja, a V. Natália holttestére bukkantak ma a szolnoki rendőrök: a 33 évesen eltűnt jászfelsőszentgyörgyi nőt 2015. márciusa óta keresték országszerte.

2015. március 21-én az esti órákban a lakásából ismeretlen helyre távozott. Az eltelt időszakban életjelet nem adott magáról. A rendelkezésre álló adatok szerint az eltűnt nő 160 - 162 centiméter magas, vékony testalkatú, kerek arcú, barna szemű, orra pisze - ezzel a felhívással keresték.

A Velvet szerint gyilkos, T. Gábor a nő párja volt, aki a helyiek szerint annyira belőtte magát, hogy egyszerűen besétált a rendőrségre és mindent bevallott. Egy közös kisfiuk is van, aki a jászberényi óvodába járt. "Másfél évvel ezelőtt csak annyi változott, hogy az anya helyett az apa hozta-vitte a gyereket. A jászberényi rendőrök nem találták a nőt, de ezek szerint a férfi sem került képbe. Úgy tudom, hogy a nőt belső combján és a mellkasán is megszúrták" – mondta a Velvetnek egy helyi férfi.

Frissítés 19:25: Az ügyben gyanúsított 35 éves férfit előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrség, közölte Balázsné Busku Terézia, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség sajtószóvivője az MTI-vel. A férfi ügyvédje elismerte, hogy a gyanúsított beismerte tettét és együttműködik a hatóságokkal.