Meghalt a férfi, aki agyonverte feleségét, majd a metró elé ugrott

2016.12.01. 09:12 Módosítva: 2016.12.01. 16:02

Belehalt a sérüléseibe az az idős férfi, aki a metró elé ugrott szerdán, miután agyonverte feleségét - erősítette meg az információt a Velvetnek a Merényi Gusztáv Kórház orvosigazgatója. A férfi a balesetben a peronra esett és súlyos fejsérülést szenvedett. 

Több mint ötven éve  éltszerető házasságban  feleségével az idős férfi, aki szerdán előbb agyonverte házastársát, majd a metró elé ugrott. A férfi az Ecseri út megállónál akarta a hármas metró elé vetni magát, de elsodorta a szerelvény, és túlélte a balesetet. Felesége holttestét akkor találták meg kispesti lakásukban, amikor a rendőrök értesíteni akarták férje balesetéről.

Az idős pár tagjai az őket ismerők szerint súlyos betegek voltak, valószínűleg ezt nem bírták már tovább. A 88 éves K. István szomszédja azt mondta a Borsnak, hogy a férfi nagyon szerette, a tenyerén hordozta a feleségét. A Blikknek nyilatkozó szomszédok is mintapárként írták le az idős házasokat, akik csak kézen fogva jártak az utcán, mindig tisztelettel beszéltek egymásról, és az ötven év alatt, amíg a József Attila utcai lakótelepen laktak, egy hangos szót nem lehetett tőlük hallani.

Viszont az egészségi állapota mindkettejüknek egyre romlott: a férfi már majdnem teljesen vak volt és süket, alig érzékelte a külvilágot, feleségének szintén baj volt a szemével, és trombózis gyanújával is kezelték, ezért vérhígítót is szedett.

A párról annyit derített ki a Bors, hogy az idős párnak volt egy fia, aki még a nyolcvanas években tragikus körülmények között meghalt, egy nyaralás során belefulladt a Tiszába. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport