Meghalt egy munkás a turai kastélynál

2016.12.09. 20:56

Meghalt egy ember a turai kastélynál pénteken, írta péntek este saját információira hivatkozva a 24.hu. A lap úgy tudja, délután 3 óra körül történt a baleset munkavégzés közben, és egy 50 év körüli férfi vesztette életét, egy állványról zuhant le, miközben karbantartási feladatot végzett.

A lapnak a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt mondta, valóban érkezett bejelentés a rendőrségre egy péntek délután, Turán történt halálesetről. "Az egyenruhások megkezdték a helyszíni szemlét és a halottszemlét. A gödöllői rendőrök szakértő bevonásával vizsgálják a haláleset körülményeit" – közölték.

Pénteken késő este aztán sajtóközleményt adott ki az érintett cég, a Pannon-Protect Faanyagvédelmi, Környezethigiéniai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Azt írták, a turai Schossberger-kastély felújítási munkálatainak végzése közben életét vesztette egyik munkavállalójuk, a szakhatósági eljárások folyamatban vannak.

Társaságunk őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt családtagjainak, illetve minden lehetséges támogatást, tőlünk telhető segítséget megadunk a család részére.

A turai kastély az az épület, amelyről rendszeresen felröppen, hogy Tiborcz Istvánnak, a kormányfő vejének is köze lehetett a 2015-ös megvásárlásához. Ő fizette be ugyanis az illetéket a cégbíróságnak a vevő cégcsoport egyik cégének megalapításakor. Erről itt és itt is írtunk. Ez persze még nem jelenti azt, hogy a cégnek bármi köze lenne az esetleges mostani balesethez.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport