Elfogatóparancs: ő az egyik, aki megütött egy villamosvezetőt

2016.12.17. 11:49

Két férfi a Móricz Zsigmond körtéren egy villamosvezetőt és az utasokat, később egy söröző vendégeit bántalmazta, egyiküket a rendőrség beazonosította.

Ahogy arról pénteken beszámoltunk, egy villamosvezetőt és utasokat is bántalmazott két férfi péntek este nyolc óra körül a Móricz Zsigmond körtéren. Az incidenst felvették videóra, a körülbelül egy perces felvételen ( amit itt lehet megnézni) látszik, hogy az egyik megtámadott férfi ujja csúnyán megsérült, azt mondja, el is tört. A támadók a rendőrség kiérkezése előtt elhagyták a helyszínt.

A rendőrség most egyiküket beazonosította, és eljárást indított V. István 20 éves budapesti lakos és ismeretlen társa ellen garázdaság vétség miatt. Hozzáteszik, hogy a két férfi péntek este kilenckor egy Fehérvári úti söröző előtt további öt személyt bántalmazott, ők könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A férfit társát a rendőrség továbbra is keresi. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Verebes Istvánt felismeri, tartózkodási helyéről, ismeretlen társáról vagy a bűncselekményről információval rendelkezik, hívja a 06-1-381-4300 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport