Arcunkra fog fagyni a BÚÉK

2016.12.30. 11:09

Szombaton, szilveszter napján reggelre párássá válik a levegő, foltokban köd is képződik. Napközben napos és párás területek váltakoznak. Komoly csapadék nem lesz. Gyenge marad a délnyugati szél. Reggel -12 és -3, délután -4 és +2 fok között alakul a hőmérséklet. Éjfélkor -6 fok körüli fagy lehet - írja a Köpönyeg.hu az előrejelzésében.

Vasárnap, újév napján is képződhetnek ködfoltok, egy részük csak lassan oszlik fel. A ködös, ködfelhős tájakon ónos szitálás, zúzmara-lerakódás fordul elő. Marad a fagyos téli idő: reggel -7, délután 0 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn párás, néhol tartósan ködös időre számíthatunk. Ködszitálás, ónos ködszitálás előfordulhat. Reggel -4, délután +1 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Kedden a nap első felében erősen felhős lesz az ég, majd csökken a felhőzet. Délelőtt keleten hószállingózás, havas eső kialakulhat. Az ÉNy-i szél megerősödhet. 0 és +6 fok közötti értékeket mutathatnak délután a hőmérők.

Szerdán változóan felhős, párás idő valószínű. Számottevő csapadék nem várható, de hószállingózás, gyenge havas eső elvétve előfordulhat. Nem lesz lényeges változás a hőmérsékletben.