Sára, Márió
-11 °C
-1 °C

Molnár Gyula: Zsákutca az MSZP-Jobbik összefogás

2017.01.03. 12:41

Hibás elképzelésnek tartja az MSZP elnöke azt, hogy pártjának a Jobbikkal kellene összefognia a Fidesz-KDNP-kormány leváltása érdekében – idézte Molnár Gyulát az MTI.

„A Jobbikkal összefogni leváltani a Fideszt, az egy hibás koncepció” – mondta  az elnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kedden. Szerinte nyilvánvaló, hogy ez az ország és a szavazók szempontjából is zsákutca.

Úgy vélte, a Fidesz és a Jobbik ugyanazt akarja, csak az egyik hangosabban.

Medgyessy ne adjon tanácsot

Molnár elmondta, nagyon nem örül annak, hogy Medgyessy Péter volt szocialista miniszterelnök – aki a Jobbik és az MSZP összefogását felvetette – úgy érezte, hogy mostantól kezdve tanácsadói szerepet is kell vállalnia a pártban.

Kunhalmi Ágnes, a szocialisták országgyűlési képviselője és fővárosi elnöke december 30-ai sajtótájékoztatójával kapcsolatban a pártelnök úgy foglalt állást, hogy párttársának nem kellett volna kiállnia újságírók elé, ha úgy érezte, hogy ezt nem tudja megtenni. Ez nem pártügy, hanem ez az ő személyes dolga, végig kell gondolnia, hogy szabad-e a sajtó elé ilyen hangulatban kiállni – fűzte hozzá.

Kunhalmi a sajtótájékoztatóján a kormány 2016-os telejsítményét értékelte volna röviden és kommentálta Medgyessy már idézett felvetését a Jobbikkal való összefogásról, ám többször indokolatlanul elnevette magát.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!