Tömegbaleset történt az M6-oson

2017.01.11. 07:22 Módosítva: 2017.01.11. 15:18
  • Lezárták az M6-os autópálya egy szakaszát Fejér megyében szerda reggel, mert több jármű összeütközött. A baleset Besnyő térségében, a Budapest felé vezető oldalon történt. Eddig tisztázatlan körülmények között több autó ütközött össze, és többen megsérültek. A katasztrófavédelem a honlapján azt közölte, hogy személyautó, kistehergépkocsi és nyerges vontató is részese a balesetnek. Az MTI úgy tudja, hogy nyolc jármű ütközött össze.
  • Az M7-esen is volt baleset, ott három autó ütközött össze Velencénél, a Budapest felé tartó oldalon. Ebben a balesetben senki nem sérült meg.
  • Budapesten is történt egy súlyos baleset szerda reggel. A Blikk szerint a Nagykőrösi úton, a Gyál felé vezető irányban egy busz ütközött össze egy kukásautóval. A menetrend szerinti járat a felismerhetetlenségig összetört. A sofőrnek sikerült kimásznia a vezetőfülkéből, de súlyosan megsérült, mentő vitte kórházba.
  • Siklós és Nagyharsány között is volt egy baleset: egy autó eddig ismeretlen okból az árokba hajtott. A balesetben egy férfi súlyos, egy nő életveszélyes sérüléseket szenvedett, egy másik férfi pedig a helyszínen meghalt.
  • A 84-es úton, Sopron és Kópháza is történt egy halálos baleset háromnegyed 1-kor. Egy autó áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy másik járművel. A balesetben két személy sérült meg, az egyik sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport