Őrök szorítottak a földre egy részeg jegyellenőrt a metróban

2017.01.12. 19:40

Szerdán délután egy jegyellenőr részegen a szolgálati főnökére támadt a Határ úti aluljáróban, a BKK két biztonsági őre pedig a földre szorította a férfit, írja a Blikk.

Az esetről arra járók készítettek videót, egyikük pedig a Facebook-oldalára is feltöltötte a felvételt, amin a földön fekvő férfi eszméletlennek tűnik.

Mi vagyunk a hibások, mert részegen nekiment a szolgálatos őröknek, mi?

– kérdezi az egyik biztonsági őr, miután egy nő odaszólt nekik, hogy szálljanak le róla, mert hívja a rendőrséget. Erre a másik biztonsági őr azt mondta, hogy már egyébként is úton vannak.

„Ez Magyarország" – mondják a videó készítői többször is. A Facebook-poszthoz pedig ezt írta ki a feltöltője: „Ezt osszatok ilyenek kerhetnek toled szemelyit meg iratokat , azt munka idon kivul egymast verik agyon ,eggyik reszegebb mint a masik ***** Bazd meg M.O. **

A Blikk megkereste a Budapesti Közlekedési Központot (BKK) is, ott a laptól értesültek a történtekről. Azt mondták, hogy vizsgálatot indítanak az ügyben.

FRISSÍTÉS!

A BKK azt írta az Indexnek, hogy a leszorított férfi a BKK alvállalkozója által foglalkoztatott beléptető őr volt, akinek, az alvállalkozó tájékoztatása szerint, a munkaviszonyát már meg is szüntették. 

A felvételen látható másik két személy biztonsági őrként dolgozik a BKV-val szerződött alvállalkozó alkalmazásában, tehát nem BKV-s munkavállaló. A velük kapcsolatos vizsgálatot a BKV alvállalkozója folytatja le.