Megint pótlóbuszok lesznek a Fehérvári úton

2017.01.19. 21:53

Január 28-tól ismét pótlóbuszok közlekednek a Fehérvári úton a Budafok kocsiszínhez telepítendő új áramátalakító építése miatt van, írja a Közlekedő Tömeg blog. Ezt a munkát a nyári lezárás idején nem végezték el, ezért kell egy hónapra leállítani itt a villamosokat.

Az építés miatt a 17-es, a 41-es, a 47-es és az 56-os villamos Fehérvári úti szakaszán pótlóbuszok közlekednek majd, a BKK honalpja a 47-es és az 56-os busz esetében a 114-es buszt ajánlja alternatívaként. A pótlóbuszokra egy hónapig lesz szükség.

A villamosok helyett ideiglenesen pótlóbuszok közlekednek a dél-budai végállomásaik és az Etele út / Fehérvári út között - 17-es jelzéssel a Savoya Parktól, 41-es jelzéssel a Kamaraerdei Ifjúsági Parktól (Kelenvölgyön és Péterhegyen át), valamint 47-es jelzéssel a budafoki Városház tértől. A pótlóbuszok az Etele út / Fehérvári útnál a villamosmegálló mellől, az áruház felőli oldalon kijelölt megállóból indulnak.A 47B és a 48-as jelzésű villamosok ebben az időszakban nem közlekednek.

- írja a BKK.