Simicska fia szerint a '18-as választás valódi tétje, lesz-e Jobbik-kétharmad

2017.03.09. 12:34

Az Orbánnal szakító Simicska Lajos fia tavaly tavasz óta társügyvezetőként tevékenykedik a Magyar Nemzetnél és annak online verziójánál az MNO-nál. Elég erős interjút adott most a városban több helyen, leginkább klasszikus Simicska-oszlopokon, Vona-fejjel hirdetett bulvárlapnak, a Zsúrpubinak, bármi legyen is az.

Simicska Ádám azt állítja, hogy

a Fidesz meg fog bukni 2018-ban.

A kérdésre, hogy miből gondolja ezt, Simicska azt mondja: "a kormánypárt korántsem olyan erős, és nincs olyan jó pozícióban, mint ahogyan azt próbálja magáról elhitetni. Ez az egész egy Patyomkin-falu, egy politikai blöff, egy egyszerű kamu. A következő választás győztese egészen más lesz".

Már ezek is erős állítások, de itt még nincs vége. Így folytatja:

Azt gondolom, hogy a következő parlamenti választás igazi, valós tétje egyetlenegy dolog, mégpedig az, hogy Vona Gábornak sikerül-e megszerezni a kétharmadot.

"A Fidesz meg fog bukni 2018-ban" - Interjú Simicska Ádámmal

Tavaly április óta Simicska Ádám irányítja társügyvezetőként a Magyar Nemzet azóta összevont print és online verzióját. Simicska Lajos fia abban biztos: a kormánypárt korántsem olyan erős, és nincs olyan jó pozícióban, mint ahogy azt magáról mutatja. Zsúrpubi: Hol tanultál? Különleges és drága magániskolákban, vagy teljesen átlagos sulikban?

Simicska Ádám, Simicska Lajos fia, a Magyar Nemzet társügyvezetője nem mást állít, mint hogy:

Látszik, hogy nincsenek rendben a dolgok az országban. Számtalan jel mutat arra, hogy ezt nemcsak én gondolom így, hanem az emberek többsége is. Ez előrevetíti, hogy hatalmas meglepetések lesznek 2018 tavaszán. A Fidesz valódi küzdelme abban merül majd ki, hogy a mandátumok egyharmadát meg tudják-e szerezni. Vona Gábor pedig az egyetlen komolyan vehető jelölt.