Harapós kedvében volt, leharapta szomszédja orrának egy részét

2017.03.14. 15:11

Maradandó fogyatékosságot okozott egy zalai férfi a szomszédjának, miután egy elharapódzó vita után, harapós kedvében leharapta orrának egy részét - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség az MTI-t kedden.

Az eset körülményeiről annyit lehet tudni, a két férfi viszonya telekhatárvita miatt régóta egymásra acsarkodó kutyákéhoz hasonlított és mint tudjuk, előbb utóbb azok is megharapják egymást. A vádlott még 2014 júniusában szólította fel szomszédját, hogy az általa vitatott telekhatárra állított betonoszlopot távolítsa el. 

Oh, a raport nem érdekel.

- mondhatta volna a szomszéd, ha rapper lenne a műveltebb fajtából. Helyette csak nem válaszolt, így a vádlott kezébe vette a sorsát és maga jelölte ki az általa jogosnak gondolt határt.

Ezt viszont már nem hagyta szó nélkül a szomszéd, szóváltás, majd dulakodás lett a dologból. Végül mindketten a házuk előtt lévő vízelvezető árokba estek, ahol persze tovább verték egymást. Ekkor került sora harapásra, ami egy 8 milliméteres darabot szakított ki a férfi orrából.

A vádirat szerint súlyos egészségkárosodást nem okozott a sérülés, maradandó fogyatékosságot viszont igen. A Keszthelyi Járási Ügyészség a férfi ellen testi sértés bűntette miatt emelt vádat.