Kisalföld: Nem az eltűnt győri újságírónőé a holttest, folytatják a keresést

2017.03.21. 16:52

Vasárnap este tűnt el Harcsás Judit, győri újságíró, kedd délután a Kisalföld helyszíni információi szerint a rendőrség felfüggesztette a keresést. "Úgy tudjuk, a rendőrség azért függesztette fel a keresést, mert találtak egy holttestet. Az elhunyt ember azonosítása jelenleg is tart. Arról egyelőre nincs információ, hol találták meg a holttestet" - írja a lap. Később frissítették a közlésüket: eszerint "a délután talált holttest egy férfié, az elhunytra Likócson találtak rá. Úgy tudjuk, a férfi több hónapja hunyhatott el. A rendőrség újra, nagy erőkkel folytatja kollégánk, Harcsás Judit keresését."

Korábban a Blikk azt írta, hogy a nő búcsúlevelet hagyott, de ezt fia, Harcsás Gergely a Facebook-oldalán cáfolta, ahol a keresésről folyamatosan beszámolt. "A Blikkes hír kamu, senki nem keresett a laptól" - fogalmazott. Ugyanitt azt is írta a fia kedd délután, hogy látták édesanyját a győri belvárosban. A rendőrség egyelőre nem adott ki közleményt.

Harcsás Judit a Győr Plusz Rádió munkatársa évtizedek óta aktív résztvevője a térség sajtótörténéseinek, emellett könyveket ír. Vasárnapi eltűnése óta nagy összefogással rengetegen kutatnak utána.