Korábban öngyilkosságot kísérelt meg az óbudai ámokfutó

2017.03.21. 08:07

Fél éve öngyilkosságot kísérelt meg, és ezért a pszichiátriára vitték azt a férfit, aki szombaton hajnalban autójával belecsapódott egy másik kocsiba a budapesti Szentendrei úton, írja a Blikk.

A balesetben két huszonéves férfi halt meg, köztük Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakos, Janza Kata színésznő, musicalénekes unokaöccse.

A vétkes sofőrt súlyos gerinc- és bordasérülésekkel kórházban ápolják, hétfőn előzetes letartóztatásáról döntöttek. A férfi egyik közeli ismerőse a lapnak elmondta, hogy O. Á. nagy rajongója annak az autótípusnak, amilyennel a balesetet is okozta, több Mercedes CLK-ja volt.

A Bors arra emlékeztetett, hogy a Szentendrei úton gyakran történnek súlyos balesetek, de ezekért a legtöbbször a sofőrök a felelősek. Bús Balázs, a III. kerület polgármestere a Belügyminisztériumhoz fordult, hogy telepítsenek új kamerákat az útra.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport