18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szándékosan elgázolta, meggyilkolta a lányt, mert nem akart szexelni vele

2017.03.23. 17:15
Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott az ivádi gyilkos a Debreceni Ítélőtáblán. Az aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt K. Zs. S. legkorábban 35 év múlva bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet jogerős.

Két évvel ezelőtt, 2015. március 5-én bukkantak egy fiatal lány holttestére a 23-as út mellett, Ivád és Pétervására között. A 18 éves áldozat Salgótarjánból akart hazautazni Bátonyterenyére, amikor az őt látásból ismerő vádlott felajánlotta, hogy hazaviszi kocsival a lányt. Menet közben megkérdezte, hogy ötezer forintért hajlandó lenne-e vele közösülni. A sértett az ajánlatra nem válaszolt, hallgatását a vádlott beleegyezésnek vélte, a főútról lekanyarodott, és Ivád külterületén egy dűlőnél megállt.

A helyszínen mindketten kiszálltak a kocsiból. A lány a vádlott szexuális közeledését elutasította, mire a gyilkos egy alkalommal arcon ütötte, majd egy rúdszerű, éles eszközzel a fején többször megütötte. A sértett a földre került, ekkor a vádlott újra ütést mért a lány halántékára. A koponyatörés következtében a lány eszméletét vesztette és az ehhez társuló kivérzéses sokk rövid időn belül a halálát okozta. Az életét azonnali orvosi segítség sem tudta volna megmenteni.

A vádlott visszaült a gépkocsijába, azonban úgy észlelte, hogy a sértett még él, ezért a járművel megfordult, és folyamatos gázadással ráhajtott a földön fekvő lányra. Ezt követően a férfi visszatolatott, és elindult Salgótarjánba – írja az MTI.

A Debreceni Ítélőtábla ítélete jogerős. K. Zs. S. legalább 35 évig ülni fog, tíz évre a közügyektől is eltiltották.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport