Tajvani kaszinóbarlang volt a Bimbó úton

2017.03.28. 13:48 Módosítva: 2017.03.28. 14:50

A szomszéd bejelentésére mentek ki hétfőn a rendőrök ahhoz a Bimbó úti házhoz, amelyből a telefonáló szerint valaki segítséget kért. A helyszínen 35 tajvani nőt és férfit találtak, akiket a rendőrség kikérdezett – írta a Police.hu. A gyanú szerint az ingatlanban tiltott szerencsejátékot szerveztek.

A nyomozók a helyszínen laptopokat, mobiltelefonokat és tableteket foglaltak le, amiket megvizsgálnak.

Tiltott szerencsejátékot folytattak

A nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda személyi szabadság megsértése és tiltott szerencsejáték szervezése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja egy gyanúsítottal szemben. A nyomozók a 35 éves tajvani állampolgárt bűnügyi őrizetbe vették, előzetes letartóztatását kérve.

Bár egyelőre nem lehet tudni, milyen szervezet lehet a most felszámolt, de azt lehet tudni, hogy Budapest már korábban is szállásául szolgált távol-keleti "bundagyáraknak". Az egykori szingapúri bundamaffia feje, Wilson Raj Perumal is Magyarországon él, családot is alapított. Korábban ő játékvezetőket vásárolt meg, hogy egy átlagos felkészülési meccsen sok büntetőt ítéljen, amire ők fogadtak is.