Őrizetbe vettek egy isaszegi tanárt, mert viszonya volt egy 13 éves tanulóval

2017.04.12. 05:42

A Blikk információja szerint egy középkorú isaszegi tanár azért került előzetes letartóztatásba, mert szexuális visszaéléssel gyanúsítják egy 13 éves diákjával kapcsolatban.

A lap szerint a pedagógus és a hetedikes kamasz kapcsolatára úgy derült fény, hogy a lány édesanyja belenézett gyermeke mobiljába. A készülék több beszélgetést és fényképet is tárolt, ami egyértelművé tette a szülő számára, hogy nagy a baj, így habozás nélkül a rendőrséghez fordult.

Gödöllői Járási Ügyészség indítványára előzetes letartóztatásba került egy isaszegi iskolában tanító férfi, akit szexuális visszaélés bűntettével gyanúsítanak – közölte dr. Gyu­gyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A férfi hosszú évek óta tanít az isaszegi általános iskolában. Több mint tíz éve tanított, már akkor problémák voltak a viselkedésével. "Nemcsak nekem, hanem többünknek húzogatta a melltartópántját, sőt a naplóval nemegyszer a fenekünkre csapott. Ezt akkor jeleztük is az igazgatónak, vizsgálat azonban nem lett az ügyből" – mondta a Blikknek Niki, az iskola egy korábbi diákja.