Rémhír volt, hogy holttesteket találtak Szegeden

2017.05.03. 18:40

18 autóval vonultak ki a rendőrök a szegedi vasútállomás épületéhez, írta meg szerda délután a Delmagyar.hu. A portál szerint fél egy körül egy tucat rendőr lepte el az Állomás utca környékét, az ott található fás részt pedig markolóval ásták fel.

A Lokál az ügy kapcsán elsőként írta meg, hogy a pályaudvar mögött négy ember maradványaira bukkantak, a hírt pedig több portál is átvette, ám a koraesti órákban a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság cáfolta az értesülést. "A rendőrség nem talált holttestet" – írták a Szeged Ma hírportálnak.

Az esettel kapcsolatban mi is megkerestük a rendőrséget, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az Indexnek is egyértelműen cáfolta az értesüléseket. "A rendőrség büntetőeljárásban nyomozási cselekményt hajt végre" – fogalmaztak szűkszavú válaszukban.

A Delmagyar.hu szerint Zélity László szegedi rendőrkapitány a helyszínen tartózkodó újságíróknak azt mondta, hogy egyelőre nem mondhatnak semmit az Állomás utcában zajló eseményről. Úgy fogalmazott: nem biztos, hogy igaz, amiről a környékbeliek beszélnek.