A majálison történt késelés összes gyanúsítottja feladta magát

2017.05.05. 10:03

Feladta magát a városligeti késelés másik két feltételezett elkövetője is - közölte a rendőrség. Az egyik elkövető május 2-án, a másik kettő május 4-én jelentkezett a rendőrségen, miután elfogatóparancsot adtak ki ellenük. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoz a 37 éves B. Zsolt ellen, és garázdaság miatt a 38 éves M. István és a 22 éves O. Alejandro ellen.

B. Zsolt 2017. május 1-jén 15 óra 30 perc körül Budapest XIV., Ötvenhatosok terén a vidámparknál a sértettet késsel hátba szúrta, amíg társai viperával és boxerrel ütlegelték. A férfi a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

A három feltételezett elkövető közül május 2-án a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályán önként feladta magát M. István, akinek a bíróság házi őrizetét rendelte el.

A másik két elkövető május 4-én 15 óra 30 perckor a rendőrségen szintén feladta magát, őket a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd a rendőrök mindkét férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport