Volt rendőrt gyanúsítanak az újhartyáni gyilkossággal

2017.05.13. 11:01

A Blikk értesülései szerint 2004-ig rendőrként dolgozott az az Sz. Attila, akit az Újhartyán és Újlengyel közötti erdős területen elkövetett brutális gyilkossággal gyanúsítanak. A férfi egy ismerőse szerint Sz. Attila rejtélyes körülmények között, váratlanul szerelt le. Volt felesége jelenleg is rendőr, egy közös gyerekük van.

Korábbi lapinformációk szerint Sz. Attila 10-12 millió forinttal tartozhatott áldozatának, T. Jánosnénak, aki egy, az üzleti életben jól ismert vállalkozó egykori felesége. Az exférj az egyik legnagyobb hazai üzletlánc vezetőségi tagjai között tűnt fel, de jelentős hotelberuházás is kapcsolható hozzá. Gyakorta volt ott áruház-megnyitókon, képviselő-testületi gyűléseken jelent meg lehetséges beruházóként, a gazdasági élet ismert neveivel említik egy lapon.

Ha a nyomozás igazolni tudja, hogy Sz. Attilát valóban egy adósságtól való megszabadulás motiválta, akkor a különös kegyetlenséghez és az előre kiterveltséghez csatlakozik az aljas indok minősítés is, így már élete végéig börtönbe kerülhet a férfi.

Sz. Attilát kedden előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, a férfit előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsították meg. A jelenlegi információk szerint a férfi április 27-én találkozót beszélt meg áldozatával. A nő átült a solymári férfi autójába, aki Újhartyán külterületén a kocsiból kiszállította a nőt, majd többször megütötte a fején, fojtogatta és késsel legalább hatszor megszúrta a hátán, a hasán és a nyakán, majd még élve elföldelte.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport