Mészáros Lőrinc lánya férjhez megy apja egyik üzlettársához

2017.05.29. 19:43

Nemsokára férjhez meg Mészáros Lőrinc lánya. A 24.hu-nak Zsohár Melinda, Mészáros Lőrinc családjának szóvivője megerősítette, hogy a felcsúti polgármester középső lánya, Mészáros Ágnes és Homlok Zsolt jegyben járnak. Az esküvő időpontját egyelőre nem tudni.

Mészáros Lőrinc számára nem lesz teljesen ismeretlen a leendő veje. Homlok Zsolt a Swietelsky Vasúttechnika Kft. osztrák tulajdonban lévő cég ügyvezető igazgatója volt tavaly őszig, mikor hirtelen, egyelőre ismeretlen okból távozott. Vezetése alatt a Swietelsky a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő R-Kord vasúttechnikai céggel közös konzorciumban megnyerte a dél-balatoni vasútvonal felújítását.

Szintén a Swietelsky Vasúttechnika Kft. kapta a felcsúti kisvasút kivitelezésének jogát a Felcsúti Utánpótlás-nevelésért Alapítványtól. A bruttó 857 milliós projekt kivitelezőjét pályázat nélkül választották ki.

Mészáros Ágnes ügyvezető a családi Mészáros és Mészáros Kft.-ben. Ő és testvérei, Beatrix és ifj. Lőrinc a nemrég megvásárolt Konzum Nyrt. igazgatósági tagjai. Áprilisban a 192 újságot, köztük a legolvasottabb vidéki lapokat tömörítő Opimus Group igazgatóságába is bekerült - ez a cég vásárolta meg a Mediaworks csoportot, akik a kicsivel azelőtt bezárt Népszabadságot is kiadták. A középső lány nevére 2015-ben 443 millió forint értékben vásároltak földet Felcsút környékén.