Egy család három tagja vesztette életét a 47-es úton

2017.06.02. 20:43

Egy család három tagja, az apa, az anya és gyerekük halt meg a 47-es úton Hódmezővásárhely és Székkutas között pénteken este, közölte a rendőrség az MTI-vel.

A nyílegyenes szakaszon ütközött két autó, a Délmagyar szerint egy Opel és egy Peugeot. A család az Opelben utazott, amikor autójuk – az első vizsgálat szerint – valamiért áttért a szemközti oldalra, és frontálisan összeütközött a Peugeot-val. Ebben a kocsiban öten sérültek meg, köztük egy ember súlyosan. Kórházba vitték őket. 

2
Fotó: Kuklis István / Délmagyarország

Pénteken rövid idő alatt ez a harmadik halálos baleset volt.

  • Korábban a 6-os úton, a Baranya megyei Nagydobszánál fának ütközött egy kisteherautó. Egy 48 éves nő vezette, a helyszínen meghalt.
  • Vas megyében, a 8-as és a 74-es kereszteződésében egy teherautó és egy motoros ütközött össze. A motoros férfi életét nem tudták megmenteni.
  • Szintén motorossal karambolozott egy autó a budapesti Rákóczi hídnál, a Máriássy utcai felhajtónál. Ebben a balesetben egy ember megsérült.
  • A Vas megyei Zsédenynél, a 84-esen egy rossz előzés miatt hárman sérültek meg, négy autó volt érintett a balesetben.
  • Felborult egy autó Felsőörspuszta és Zsámbék között. Hárman utaztak benne, ketten súlyosan, egy ember pedig könnyebben sérült meg.
  • Az M2-es autóúton, Göd és Dunakeszi között felborult egy lakókocsit vontató autószállító tréler. Nem sérült meg senki.
  • Baleset volt az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán is, a 127-es kilométernél. Négy autó ütközött érintőlegesen, nem sérült meg senki. Egy ideig egy sávon haladt a forgalom.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport