Meghalt egy motoros Vasvárnál

2017.06.02. 16:29 Módosítva: 2017.06.02. 16:37
  • Halálos baleset volt Vas megyében, a 8-as és a 74-es út kereszteződésében összeütközött egy teherautó és egy motoros. Utóbbi vezetője a helyszínen meghalt. A forgalmat Vasváron át terelik.
  • Motorossal karambolozott egy autó a budapesti Rákóczi hídnál, a Máriássy utcai felhajtónál. Egy ember megsérült.
  • Felborult egy autó Felsőörspuszta és Zsámbék között. Hárman utaztak benne, ketten súlyosan, egy ember pedig könnyebben sérült meg. 
  • Az M2-es autóúton, Göd és Dunakeszi között felborult egy lakókocsit vontató autószállító tréler. Nem sérült meg senki a fél négykor történt balesetben. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták a rendőrök. A forgalmat a közelben található benzinkút szervizútján át terelik, írja a rendőrség.
  • Baleset volt az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 127-es kilométernél. Négy autó ütközött érintőlegesen, nem sérült meg senki. Egy sávon halad a forgalom.
  • Kigyulladt egy autó a főváros XI. kerületében, a Repülőtéri úton. Az utat lezárták, a forgalmat elterelik.
  • Egy kisteherautó fának ütközött a 6-os főúton, a Baranya megyei Nagydobszánál, az utat teljesen lezárták, kerülőútra terelik a forgalmat. Egy nő életét már nem tudták megmenteni, írja a katasztrófavédelem. 

Késnek a Budapestről Szeged felé induló vonatok

Gázolás miatt késnek a vonatok Budapest–Szeged vonalon, írja a Mávinform. Városföldnél elütött egy embert a Budapestről Szegedre tartó Tömörkény InterCity. Korábban úgy volt, hogy buszokkal kell majd pótolni a vonatokat egy szakaszon, de Kavalecz Imre az MTI-nek azt mondta, hogy erre nincs szükség. A vonatok csökkentett sebességgel áthaladhatnak. A menetrend szerinti közlekedés estére állhat helyre.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport