Egy elszánt balmazújvárosi nő lebuktatta a notórius netes neppert

2017.06.16. 20:56

P. Zsolt 35 éves, kisherendi lakos tavaly nyáron úgy gondolta, hogy jó ötlet meghirdetni a neten egy úszódmedencés siófoki házat, ami nem az övé. Egy balmazújvárosi nő a hirdetést látva felvette P.-vel a kapcsolatot, és előlegként átutalt neki 48 ezer forintot. 

Amikor a nő a nyaralás pontos időpontját akarta egyeztetni, alig tudta elérni P.-t, aki nagy nehezen egyszer felvette a telefont, és azt mondta: ellenőrzést tartott nála a hatóság, bezárták az "apartmant", az átutalt pénzt pedig nem tudja visszaadni. 

A csalódott sértett nem hagyta annyiban, és a családjával mégis elment Siófokra, ahol megkeresték a hirdetésben kínált apartmant. Kiderült, hogy a ház tulajdonosa nem tudott semmiről, de már többen kerestek nála szállást. A balmazújvárosi nő ezután feljelentést tett a rendőrségen. 

A balmazújvárosi rendőrség széleskörű adatgyűjtés után rátalált P. Zsoltra, akit a pécsi rendőrök elfogtak és átadtak a balmazújvárosiaknak. P. beismerő vallomást tett, majd előzetes letartótatásba helyezték. A gyanú szerint 23 embert vert át az interneten - írta a Police.hu