2024. július 6. 18:00
Anglia
Svájc
Düsseldorf Arena Negyeddöntő
2024. július 6. 21:00
Hollandia
Törökország

20 millióra perlik a keresztanyát a negyedikről kizuhant kislány szülei

2017.07.06. 06:21

Még májusban történt, hogy egy hároméves kislány kizuhant egy kistarcsai társasház negyedik emeleti lakásából. A mentők a helyszínen többször újraélesztették a gyermeket, aki azonban a kórházban belehalt súlyos sérüléseibe. A kislányra az éjszakai műszakból hazatérő apja talált rá. 

Már akkor tudni lehetett, hogy a kislányra nem a szülei, hanem a keresztanyja vigyázott.

A tragédia után a szülők Angliába mentek, abban bízva, hogy a környezetváltozás csökkenti a lányuk elvesztése miatti fájdalmukat. Egyúttal minden kapcsolatot megszakítottak a keresztanyával – írja a Blikk. A lap szerint amellett, hogy hallani sem akarnak az asszonyról, aki miatt, álláspontjuk szerint, elveszítették egyetlen gyermeküket, a pár be is perli a nőt, akit a rendőrség korábban gyanúsítottként hallgatott ki az eset miatt. A Blikk azt írja, hogy a család húszmillió forintot követel.

Az Index a keresztanya meghatalmazott képviselőjétől megtudta: a nő már nem gyanúsítottja az ügynek. Varga Zoltán ügyvéd azt is tudatta, hogy a Blikk értesülésével ellentétben neki semmilyen kártérítési keresetről nincsen információja. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport