Dugó van az M7-esen, 6 ember megsérült a 84-esen

2017.07.22. 07:37 Módosítva: 2017.07.22. 11:51
  • Hat ember sérült meg abban a balesetben, ami a 84-es főúton történt Lövő és Nemeskér között, amikor három autó ütközött össze. A sérülteket a mentők kórházba vitték. Az érintett útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta és a forgalmat Lövő irányából Völcsej felé, míg Nemeskér felől Újkér irányába tereli a környező utakra.
  • A rendőrség figyelmezteti az úton lévőket, hogy az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán a délelőtti óráktól kezdve lelassult a forgalom Siófok, és a főváros irányába egyaránt. A Siófok fele közlekedők 50-60 km/h sebességgel, míg Székesfehérvár irányából a főváros fele közlekedők, szakaszonként körülbelül 40-50 km/h sebességgel tudnak közlekedni.
  • Összeütközött két autó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán,  a 158-as kilométernél reggel, többen megsérültek, írja a katasztrófavédelem. A sérülteket a mentők kórházba viszik. A lébényi tűzoltók elkezdték a műszaki mentést. Az Útinform honlapján olvasható tájékoztatás szerint a Budapest felé tartó irányban több kilométeren keresztül lépésben halad a forgalom.
  • Baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 35-ös kilométernél is. Egy autó szalagkorlátnak ütközött, szerencsére senki nem sérült meg. A tűzoltók áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda főváros felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták. 
  • Összeütközött két autó reggel Fejér megyében is, a 81-es főút Mór és Bakonysárkány közötti szakaszán. Az ütközés következtében az egyik kocsi az út menti árokba hajtott,  több ember megsérült. A főúton már zavartalan a forgalom.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport