Óriáscsúszdán halt meg egy vendég az Aquaworldben

2017.07.26. 22:45

A negyedik kerületi Aquaworld egyik óriáscsúszdáján kapott szívinfarktust egy 74 éves férfi szerda délután, írja a 24.hu.

"A mai napon 13:57 órakor az Aquaworld élményfürdőben egy 74 éves férfi fürdővendégünk az óriáscsúszdák érkező medencéjébe eszméletlen állapotban érkezett" – írta közleményében az élményfürdő.

Az Országos Mentőszolgálat szerint a kiérkező mentők a férfi laikusok által megkezdett újraélesztését folytatták, az életét azonban a szakszerű beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni.

"A helyszíni orvosszakértői vizsgálatok alapján a 74 éves férfi szívinfarktust kapott. A jelenlegi információk szerint emberi mulasztás és technikai hiba nem történt. A helyszínen tartózkodó hozzátartozóknak az Aquaworld munkatársai minden segítséget megadtak" – áll az élményfürdő közleményében.

Az Aquaworld a helyszínelés után a megszokott üzemrend szerint folytatta működését, az elhunyt hozzátartozóinak és családjának mély együttérzésüket fejezik ki. A Blikk szerint a férfi a Kamikaze nevű csúszdán vesztette eszméletét.